Учениците во Ѓорѓија Пулевски учат француски а сакаат да учат германски

Учениците во Ѓорѓија Пулевски учат француски а сакаат да учат германски
Total Votes: 0 / Point: 0
equalizer 70 times viewed access_time 2:27
thumb_up_alt 1 like thumb_down_alt 1 dislike
comment 0 comment made
Учениците во Ѓорѓија Пулевски учат француски а сакаат да учат германски video you can watch and free mp3 music or as mp4 video you can download.

Watch Video

Description

Основното училиште „Ѓорѓија Пулевски“ најверојатно е училиште со најмногу професори по француски јазик, но и со ученици кои сакаат, но не можат да учат германски.

Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/
Web: http://kanal5.mk/
Copyright: OnAir Media Group

Related Videos

keyboard_arrow_up